torsdag den 28. december 2006

Restaurants

Interessting restaurants in Aarhus:

I will try to write a little about reach restaurant when I have visited them. The texts will most likely be in danish, sorry.

La Forchetta
http://www.laforchetta.dk/
Mefisto
http://www.mefisto.dk
M IB
http://www.restaurantmib.dk/
Kocherier
http://www.kocherier.dk/
Brazil
http://www.churrasco.dk/
Fredes Flyvende Tallerken
http://www.fredesflyvendetallerken.dk
Gaucho
http://www.gaucho.dk/
Malling og Schmidt
http://www.mallingschmidt.dk/
Gastronomica
http://www.restaurantgastronomica.dk
Le Regal
http://www.leregal.dk/
Nova-Q:
http://nova-q.dk/
Navigator:
http://rest-navigator.dkMartino:
http://www.martino.dk/
Tidens Køkken:
http://www.tidenskoekken.dk/
Zeus:
http://www.restaurant-zeus.dk/
Stedet:
http://www.reststedet.dk/
Resteurant Stedet er en hyggelig restaurent lidt over middel. D. 31. marts 2007 besøgte jeg restaurant Stedet sammen med min kæresten. Restaurent er hyggeligt indrettet i en gammel købmandsgård. Vi havde bestilt bord på forhånd og fik anvist et bord i ikke-ryger afdelingen, der ligger i den bagerste del af huset med udsigt til gården. Lidt ærgeligt at vi ikke havde udsigt til gaden, lidt nysgerrig er man vel :). Fra menu-kortet valgte vi en to-retters menu tilbud, bestående af forret og hovedret, til 109 kr. pr. person. Til forret valgte vi begge en orangemarineret kyllingebryst på sprød salatbund med basilikumpesto, flutes og smør. Vi ventede en passende tid inden maden blev serveret. Det hele var pænt anrettet, tog sig godt ud og tilberedt som det skulle. Mit eneste kritik punkt var at kyllingen var kun var svagt marineret, og ikke smagte af ret meget, et tema der skulle vise sig at være gennemgående!
Til hovedret stod den på "Coloradoroast med kød ad libitum", hvilket jo er en meget lovende titel når man gerne vil være mæt! Coloradoroast viste sig at være alm. kalvefilet der blev serveret sammen med kartofler og sovs. Det tog sig fint ud og tjerneren var opsøgende for at høre om vi skulle have mere kød. Desværre viste det sig nok en gang at man får, hvad man betaler for. Kalven krævede igen rigelige mængder salt for at fremtvinge en smag, mens resten var som det skal være uden dog at udværke sig.
Til maden delte vi en flaske god rødvin, jeg kan desværre ikke huske hvad den hedder... men god var den.
Alt i alt kom vi af med ca. 300 kr. for to retter mad og en flaske vin, hvilket må siges at være billigt, vi ville bare gerne have haft lidt mere bid i smagen. De hyggelige rammer trækker dog lidt op, så restauranten kommer lidt over middel.

Cafe Sauer:
http://www.cafe-sauer.dk/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.